Küsitluse ja testi analüüs 


Küsitlus

Käesoleva küsimustikuga soovisin teada saada kuidas keegi hindab puhkamist ja kuidas keegi puhkab. Kuna vastajad olid enamasti õpilased, siis oli hea teada saada oma kaas tudengitelt kuidas nemad hindavad puhkamist ja kuidas nad puhkavad. Testi tegin samuti puhkamisest, et kontrollida nende teadmisi puhkamise kohta.

Küsitluse leiate siit:  


Testi leiate siit: 


Küsimustiku koostamisel üldiselt ei tekkinud probleeme, kui siis see, et kuidas kõik küsimuse tüübid oleks esitatud. Mõttes oli küll üks küsimus, aga see ei sobinud selle küsimuse tüübiga  kokku, seejärel pidi midagi muud välja mõtlema. Testi tegemisel pidin olema kindel, et vastused oleks ka õiged. Testi tegemine võttis ka natuke kauem aega võrreldes küsimustikuga. Aga testi puhul oli lahedam jälgida kuidas inimesed vastavad. 

Küsimustiku vastused leiab siit:








Küsimustiku vastused mind väga ei üllatanud, sest need olid suht sarnased nagu ma arvasin, et vastatakse. Enamustele meeldib ikka puhata ja hindavad puhkamist kõrgelt. Positiivne oli ka minu küsimustiku tagasiside, mis mulle meeldib. Tunnis kiiruga valminud küsimustik, aga tagasiside on hea.


Testi vastused leiab siit:












Testil on samuti positiivne tagasiside, mis on hea. Testi küsimused võtsin internetist ja uurisin ka enne kas  need olid usaldusväärsed allikad. Aitäh vastanutele!


Kommentaarid